Királyi napi híreink (2020.08.18.)

Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvosnak adták át a Szent István Emlékérem és Díjat, melyet minden évben olyan személynek ítélnek oda, akinek kiemelkedő munkássága és emberi hozzáállása, keresztényi értékrendje méltó Szent István örökségéhez. A Táncházban gyermekek táncával és kertmozival folytatódtak a Király(nyi) Napok.

A Szent István Emlékérem és Díj idei díjazottja dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos. Az emberi helytállását, keresztény hitvallását, szakmai tudását és áldozatos tevékenységét elismeréső díjat a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban adták át.

Többször is hatalmas tapssal köszöntötte a közönség Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvost, aki Székesfehérvár legrangosabb civil elismerését, a Szent István-díjat vette át a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban rendezett ünnepségen. Az elismerés jelentőségéről Spányi Antal megyés püspök beszélt, a díjazottat Dr. Bucsi László, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház megbízott főigazgatója méltatta, illetve a díj 17 éves történetében először a főpásztor átadta Ferenc pápa apostoli áldását is. Dr. Müller Cecília köszönettel, szeretettel és mindenekelőtt alázattal fogadta az elismerést.


A Király(ny)i Napok ma az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola műsorával, az „Újra száll a páva Székesfehérvárra” előadással és a Pesti balhé magyar akcióvígjáték Kertmozival folytatódott


Forrás: ÖKK, szekesfehervar.hu, Fehérvári Programszervező Kft.



Támogatók