István, a király

2020. augusztus 20. 20.30
Zichy színpad


Szörényi Levente – Bródy János

István, a király

Rockopera keresztmetszet • KoncertturnéA rockopera legnagyobb slágerei

A látványos, modern megszólalású produkció a legnépszerűbb – a rockoperából is ismert – énekes-színészekkel, a Crescendo Music Orchestra rockzenekarral, a ma elérhető legprofesszionálisabb világítás-, látvány- és animációtechnikával mutatja be a rockopera koncertváltozatát. 2019 nyarán közel 50.000 néző láthatta a produkciót: Mosonmagyaróvár főtere, a kárpátaljai Turulfesztivál, valamint Felvidék legnagyobb nyári eseménye, a Gombaszögi Nyári Tábor óriási sikerrel fogadta a rockopera koncertváltozatát.

A 2020-as év az évfordulók, megemlékezések éve. A Crescendo Music Management™ ezért is tartja küldetésének, hogy bemutassa a rockopera keresztmetszetének koncertváltozatát, mely így látható lesz olyan helyszíneken, fesztiválokon és színpadokon, ahol eddig erre a darab monumentális méretei miatt nem volt lehetőség.

Szereplők: Feke Pál, Szomor György, Serbán Attila, Dolhai Attila, Herczeg Flóra, Simon Boglárka és Novák Péter

Közreműködik a Crescendo Music Orchestra (Jung Norbert – gitár, Derzsi Zsolt – gitár, Reviczky Balázs – billentyű, Brandenburg Máté – dob, Köpöncei Dániel – basszusgitár)

Látvány- és animációtervező: Madarász „Madár” János
Sound supervisor: Mohai György
Zenei munkatárs: Reviczky Balázs
Grafika: Dobák Diána

Művészeti vezető, rendező: Feke Pál

Műsoridő: 70 perc, szünet nélkül

A koncertváltozatot a Zikkurat Színpadi Ügynökség különleges engedélye alapján a Crescendo Music Management mutatja be, Bródy János jogait a Melody Kft. képviseli.

A koncert ingyenes. A nézőtér részben ültetett, a helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni. A szereplőváltoztatás jogát a szervezők fenntartják.

Támogatók